Optimointi

Kylmälaitoksen energiaoptimointi pitää kulutuksen kurissa

Kylmälaitoksen energiankulutus on merkittävä osa koko myymälän kulutuksesta. Kylmälaitoksen energiaoptimoinnilla on onnistuttu parhaimmillaan säästämään yksittäisen myymälän kylmälaitoksen kulutuksesta jopa 40% - ilman erillisiä investointeja tai muutostöitä.

Käytännössä optimointi tarkoittaa laitoksen toimintojen tarkastamista, oikeaan toimintaan ohjaamista ja automaation tehokkaimpien asetusten etsimistä. Optimoinnin isoimmat säästöt voidaan saavuttaa melko pian optimointiprosessin aloittamisen jälkeen, mutta tarkkojen säätöjen hakeminen ja ylläpitäminen ovat pitkäjänteistä työtä. Siksi asetusten sekä kulutuksen valvonta on jatkuva prosessi, joka vaatii asetusten tarkastamista määräajoin.

Etenkin kaupan kylmälaitoksissa säästöjen potentiaali on merkittävä. Olemmekin kokemuksemme ja osaamisemme kautta niin varmoja optimoinnin kannattavuudesta, että tarjoamme kaupan kylmän sopimusasiakkaillemme optimoinnin täydellisellä tulostakuulla - maksat optimoinnista sen tuottamilla säästöillä, lyhyen seurantajakson verran. Laitamme siis kylmälaitoksesi tuottamaan säästöjä Sinulle, ja jos et säästä, et maksa palvelusta mitään.

Laita rahasi sähkölaskun sijasta optimointisäästöpossuun!

Tutustu energiaoptimoinnin tuote-esitteeseen täällä