Tarvitsemme juuri sinut!

Liity työtä pelkäämättömään joukkoomme ja ryhdy kylmäasentajaksi!

Oletko tekniikasta kiinnostunut, vaihtelusta ja toiminnasta pitävä henkilö, joka ei pelkää työtä tai kaihda haasteita? Haluatko palvella kanssaihmisiä tekemällä merkittävää työtä, jonka tulokset näkyvät ja tuntuvat? Kylmäasentajan työ voi olla juuri sinua varten!

Kylmäasentajana pääset tekemään monipuolisesti sekä putkiasentajan, sähköasentajan, automaatioasentajan että kylmäteknisiä töitä. Työssä riittää uutta opittavaa kokeneillekin tekijöille, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Kylmäasentajana teet tärkeää työtä, jotta esim. ihmisten ruoan jakelu, teollisuuden prosessit, konesalit ja monet muut yhteiskunnallisesti merkittävät järjestelmät toimivat niin kuin pitääkin.

Kylmäasentajana toimimiseen tarvitaan muodollinen pätevyys, johon kouluttautuminen tapahtuu aikuisopistojen ja yritysten yhteistyönä oppisopimuskoulutuksen kautta. Kylmä-2000 Oy on kouluttanut tällä tavoin lukuisia henkilöitä osaaviksi kylmäalan ammattilaisiksi. Jos positiivisella tavalla haastava ja monipuolinen työ hyvässä työpaikassa kiinnostaa, täytä hakemus ja pyri koulutukseen kauttamme!

Mitä vaaditaan?

Vähimmäisvaatimus itsenäiseen asentajan työhön on B ajokortti ja hyvä suomen kielen taito. Tämän lisäksi hakijalle on suureksi eduksi työkokemus ja/tai koulutus jostain talotekniikan tehtävästä, kuten putki- tai sähköasentajan hommista. Täysin pakollista kokemus ei kuitenkaan ole, ja kovan luokan kylmäasentajaksi on kasvettu moninaisista taustoista, esim. kokin, taksikuskin ja kitaramyyjän töistä.

Palkkaamme hakijoita työtilanteen ja sen mukaisen tarpeen perusteella, eli otamme myös oppisopimusopiskelijoita vain, jos heille on työtilanteen puolesta todelliset mahdollisuudet työllistyä yritykseemme vakinaiseksi työntekijäksi. Me sitoudumme kouluttamiseen täysillä, joten odotamme samaa 100% sitoutumista kylmäalan oppimiseen myös jokaiselta hakijalta. Tällä tavalla Sinun pysyvä työpaikka alan osaajana ja kehittäjänä on meidän yhteinen tavoitteemme.

Olitpa sitten uusi alalle tulija tai valmiiksi alalla toimiva ammattilainen, vastaanotamme hakemuskesi mielellämme. Täytä hakemus tässä tai laita avoin hakemus osoitteeseen HR@kylma2000.fi

Vastaamme jokaiseen hakemukseen heti kun työtilanne sen sallii.

Tarvitsemme asentajien tueksi tekijöitä myös erinäisiin hallintotehtäviin laskutuksessa, tuotannon tukitoimissa, HRssä ja myynnissä, joten voita laittaa hakemuksen myös näihin tehtäviin yllä olevien ohjeiden mukaan.