Kylmälaitoksen valvontaratkaisut

Etävalvonta – Cool Connection reititinratkaisu

Kylmälaitoksen toimiva etäyhteys on tärkeä ominaisuus laitoksen valvonnan ja huollon kannalta. Etäyhteyden avulla huolto pääsee tarkastamaan laitoksen tilan 24/7 ajamatta paikan päälle. Laitoksen haltijana Sinä saat kätevästi yhteyden kylmälaitokseesi, vaikka työmatkalta, ja tiedät missä mennään. Tätä varten Kylmä-2000 Oy on kehittänyt asiakaslähtöisen ratkaisun: Cool Connection reitittimen. Reititin toimitetaan valmiiksi ohjelmoituna ja asennettuna – sinun tehtäväksi jää vain vaivaton ja huoleton etäkäyttö, silloin kun sitä tarvitset, siellä missä sitä tarvitset.

Ratkaisu on paitsi helppo ja nopea, myös turvallinen: Cool Connection reitittimellä yhteytesi on suojassa  tietoturvariskeiltä. Erillisellä reitittimellä voit pitää kylmälaitoksen kevyesti erillään kiinteistön muusta sisäverkosta. Uusimman yhteystekniikan ansiosta toiminta on vakaata ja yhteys toimii tasaisen luotettavasti.

Yhteyden ylläpito on kaiken tämän lisäksi myös edullista! Cool Connection ratkaisuun ei tarvita kiinteää IP yhteyttä. Näin ollen ratkaisussa voidaan käyttää teollisuuskäyttöön tarkoitettuja liittymiä, joiden kuukausimaksut ovat huomattavasti muita markkinavaihtoehtoja huokeampia.

Tutustu Cool Connection reititinratkaisun tuote-esitteeseen täällä

Paikallinen valvonta – Cool Bit PC

Kylmäkalusteiden hälytysten ja lämpötilojen tarkastaminen on etenkin elintarvikemyymälän päivittäisessä työssä olennainen osa tuoteturvallisuuden ylläpitoa. Kylmälaitoksen toimintojen varmaan mutta vaivattomaan valvontaan paras käyttöliittymä on paikallinen PC. Kylmä-2000 Oy on rakentanut tähän tarkoitukseen kestävän ratkaisun: Cool Bit kylmävalvonta PC:n.

Cool Bit on teollisuuskäyttöön valmistettu PC, jonka tehdastakuu on 5 vuotta. Cool Bit tietokone on omistettu kylmävalvonnan käyttöön, ja siksi se on vapaa kaikista konetta kuormittavista ylimääräisistä ohjelmista joita kuluttaja PC:t ovat täynnä. Toimitamme tietokoneen valmiiksi ohjelmoituna Sinun kylmälaitoksesi kylmävalvontajärjestelmälle, merkistä riippumatta.

Cool Bit on myös pienikokoinen, ja sen vuoksi se on helppo sijoittaa mihin tahansa ahtaissakin tiloissa. Jos saat tietokoneen näytön mahtumaan haluamaasi paikkaan, niin myös Cool Bit mahtuu sinne. Hoida kylmälaitoksesi paikallisvalvonta nyt kestävään kuntoon viileän järkevällä Cool Bit paikallisvalvonta PC ratkaisulla!

Tutustu Cool Bit paikallisvalvonta PC:n tuote-esitteeseen täällä