Juhlimme yhteistyön voimaa henkilöstön bonuksilla

23.9.2019

Kaupan kylmän alalla ennestäänkin korkeat osaamisvaatimukset kasvavat kiihtyvällä vauhdilla, ja tämä tekee alan asentajien ja huoltomiesten työstä koko ajan vaativampaa.

Toiminnassa vaadittava ymmärrys ja  tieto sähkö-, putki-, automaatio-, kylmätekniikasta sekä  tietoliikenneasioista alkaa ylittämään yksittäisen ihmisen omaksumiskyvyn, ja kuitenkin samaan aikaan palvelun tuottaminen vaatii teknisen monipuolisuuden yhteen nivomista ja sellaista kokonaisuuksien hallintaa, että erikoistuminen erillisten osa-alueiden tuottajaksi on hyvin haastavaa.

Tässä alan tekniikan, työtapojen ja osaamisvaatimusten murroksessa eri yksilöiden erilaisten taitojen yhteensovittaminen, tiedon sekä osaamisen jakaminen ja yrityksen sisällä koko porukan hyvä yhteistyö ovat ehdottoman tärkeä voimavara – ne auttavat jokaista yksilöä ja koko yritystä onnistumaan asiakkaidemme palvelemisessa tällä vaativalla alalla.

Kylmä-2000 Oy:ssä yhteistyön merkitys on ymmärretty oikealla tavalla: osaamista jaetaan, porukka auttaa toisiaan ja terve yhteisöllisyys tukee jokaisen omaa työtä ja koko yrityksen toimintaa. Tätä hienoa yhdessä tekemistä arvostaaksemme, yritys on myöntänyt vakituiselle henkilöstölle 2019 syyskuussa 50000 euron bonuksen. Bonus on jaettu tasan kaikkien työntekijöiden kesken.

Kylmä-2000 Oy esittää kaikille työntekijöilleen kiitokset yhteishengen luomisesta, ylläpitämisestä ja yhteen hiileen puhaltamisesta - sekä yhdessä tuottamastamme hyvästä palvelusta.

Jatketaan samaan malliin!